Web Analytics
scris vineri, 06.09.2024

7 website-uri utile în 2024, în diverse domenii de interes

7 website-uri utile în 2024, în diverse domenii de interes

Internetul a devenit atât de vast, încă se poate spune că există website-uri care oferă aproape orice informații posibile, orice funcții utile de care un utilizator poate avea nevoie. Densitatea de website-uri devine mai mare de la an la an, pe măsură ce tehnologia ajunge să fie mai performantă și mai accesibilă pentru mare parte din populație.

De altfel, accesul ușor la internet de mare viteză este o prioritate în Uniunea Europeană, fiind considerat un drept de bază al cetățeanului în lumea modernă în care trăim.

Motoarele de căutare, în frunte cu Google, sunt consultate în mod constant de către cei mai mulți utilizatori de internet, pe PC-uri și pe dispozitivele mobile. Website-uri românești și internaționale pot fi utilizate pe plan local pentru informare, divertisment, cumpărături și alte nevoi / dorințe ale oamenilor.

Iată mai jos doar 7 website-uri de reținut, poate pot fi utile pentru multe persoane (și) în 2024, în diverse domenii:

fast.com

Viteza la internet este un subiect mereu de interes pentru public. Fiecare utilizator dorește să poată avea experiențe cât mai plăcute în mediul online, iar calitatea conexiunii este o condiție esențială. Pentru a accesa serviciile online – inclusiv streaming video, social media, jocuri video, mobile trading și multe altele – este nevoie de internet de mare viteză.

Furnizorii se laudă mereu cu super condiții în acest sens, dar care este realitatea, în comparație cu promisiunea din ofertă? Utilizatorii pot folosi acest website pentru a măsura viteza conexiunii la internet. Interesant este că serviciul este oferit chiar de Netflix, celebra platformă cu filme și seriale.

Citește și „Chapeau, Muscel!” Luați-vă pălăria și haideți la plimbare prin centrul Câmpulungului!

oraexacta.net

Utilitatea unui website care îți spune cât este ceasul în diverse locuri din lume este utilă și în 2024, căci măsurarea timpului cât mai exact ne interesează pe cei mai mulți dintre noi. Deși avem multe gadgeturi care indică ora exactă, poate fi mai simplă să verificăm online, în unele momente. Când ești în străinătate, poți verifica ora exactă în România. Când plănuiești să călătorești, poți vedea care este diferența de fus orar. Cel mai mare interes pentru ora exactă este însă atunci când se schimbă ora – în primăvară și în toamnă.

cazino365.ro

Pasionații de jocuri de cazino folosesc în prezent și resursele de pe internet, nu doar cele din cazinouri terestre și săli stradale cu aparate de sloturi. Pe portalul cazino365.ro (L2160797Y000396 ONJN , 18+) poți juca gratis cele mai populare pacanele online, citi o mulțime de articole interesante și ghiduri dedicate jocurilor de noroc și, nu în ultimul rând, recenzii ale cazinourilor online din România. Demn de subliniat este că portalul prezintă doar sloturi legale și cazinouri licențiate pe plan local, pentru experiențe plăcute în materie de distracție la online casino. Sloturile sunt organizate în funcție de producători, dar și în funcție de tematică, de exemplu muzică, fructe, șeptari, Egiptul Antic, Megaways și altele.

logo.com

Dacă în anii trecuți aveai nevoie de un designer profesionist pentru a-ți face o siglă pentru orice proiect personal sau profesional, acum lucrurile sunt și mai simple. Poți folosi logo.com, un serviciu gratuit care te ajută în câteva minute să îți realizezi propriul logo personalizat așa cum dorești. Partea și mai bună este că poți descărca la final logo-ul în diverse formate, acoperind toate cerințele din punct de vedere tehnic. Există și servicii suplimentare, inclusiv contra cost, dar partea de logo gratuit este în prim-plan.

duolingo.com

Să înveți o limbă străină îți aduce multe avantaje în viață, mai ales în ceea ce privește dezvoltarea profesională. Fie că vrei să pornești de la zero cu o limbă nouă, fie că dorești să crești nivelul de cunoștințe într-o anumită limbă străină, Duolingo îți poate fi un aliat. Multe resurse sunt gratuite, poți învăța chiar și limbi mai puțin uzuale precum olandeza, greaca, vietnameza, ceha sau daneza. De folos poate fi și aplicația de mobil, care îți reamintește de programul zilnic de învățare.

Citește și Peste 40 de cadre didactice din Argeș au participat la ateliere de educație economică organizate de BNR

pexels.com

Fie că ai un blog, fie că îți place să te evidențiezi pe social media, ai putea folosi diverse fotografii cu licență gratuită pentru a-ți prezenta mai bine gândurile și starea de spirit. Pe lângă fotografiile realizate de tine, pot să fie de folos astfel de fotografii profesionale. Evident, le poți utiliza și pentru proiecte la serviciu, indiferent dacă ești angajat la o firmă sau lucrezi pe cont propriu.

zilesinopti.ro

Restaurante, baruri, cafenele, spații de cultură – toate sunt prezentate pe acest website. Și mai util este însă programul evenimentelor din fiecare zi, actualizat permanent. În București și în multe orașe din țară, poți merge astfel la sigur indiferent că preferi teatru, cinema, concerte, petreceri de noapte în cluburi sau show-uri de stand-up comedy.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...