Web Analytics

7 avantaje pe care probabil nu le cunoașteți despre trecerea la Mac de pe computer

de | 7.05.2021 12:09 | Actualitate, Economie

Ideea de a trece la un computer Mac sau un Macbook Air 13 după ce ați folosit un desktop este o tentație obișnuită, dar mulți oameni nu au făcut saltul, fie pentru că costă prea mult, fie că este prea mult investit într-un sistem de PC.

Alți oameni cred că ar trebui să-și recreeze toate fișierele, recreând tone de date într-un format diferit. Cu tehnologia de astăzi, această provocare este acum un mit, dar este încă suficientă pentru a-i reține pe oameni. Cu toate acestea, iată câteva motive interesante pentru care acea schimbare ar putea fi o idee foarte bună.

1. Sistemul de operare s-a îmbunătățit mult

OS X pentru Apple a fost un schimbător de jocuri. Înainte de acel moment, sistemul de operare nu funcționa într-adevăr cu niciun alt sistem și nu era menit să o facă. Indiferent dacă era Linux sau PC, sistemul de operare Apple era pur și simplu un teritoriu incompatibil. Apoi OS X a ieșit și brusc computerele Apple au devenit mașini profesionale în loc de pachete exclusiviste.

2. Mac Mini

Lansarea Mac Mini a revoluționat spațiul biroului. Nu mai exista acest procesor greoi care ocupă un sfert din birou. A apărut acest Mini în schimb, care a funcționat foarte bine cu tot ce a fost conectat la el. A mers, a fost funcțional și a fost de încredere. Ca să nu mai vorbim, oamenii au început să-și dea seama că Mac-ul este un computer mult mai sigur cu care să lucreze. Marii criminali ai Internetului au scris, în general, viruși pentru computerele PC, nu pentru Apple.

3. Produsele Apple nu au nevoie de drivere

Pentru oricine a fost nevoit să se descurce cu Windows sau să reinstaleze un software, driverele sunt miezul problemei. Când sunt prezente drivere greșite, se întâmplă lucruri rele. Deci, poate fi un joc de ghicit și o durere pentru a face lucrurile să funcționeze din nou corect. Cu un Macbook Air 13 de la Apple, totuși, nu este nevoie de drivere, deoarece un computer Apple are deja software-ul încorporat în hardware. Ergo, nu este nevoie să vă agitați în continuare cu drivere și actualizări.

4. Cost

Obțineți ceea ce plătiți – da, computerele Apple costă mai mult, dar nu scad în valoare câțiva ani mai târziu. În schimb, computerele Apple își păstrează destul de mult din valoarea lor, iar oamenii își doresc în continuare să fie folosite. Acest lucru se datorează faptului că sunt pur și simplu construite mai bine cu materiale de calitate. În loc de o carcasă din plastic, au una din aluminiu. În loc de circuite ieftine, computerele lor sunt construite pentru a rezista la utilizare. În loc să pară că cineva cară o valiză, laptopurile Apple sunt construite pentru confort și au cerințe de greutate redusă. Când adunați toți acești factori, costul nu pare atât de scump pentru ceea ce obțineți într-un computer.

5. Portabilitate

Cu sistemul Apple care se conectează înainte și înapoi între Mac, iPhone și iPad, portabilitatea informațiilor unui utilizator este maximă. Apple a stabilit standardul pentru dispozitivele inteligente și, deși există concurenți, dispozitivele Apple sunt încă căutate ca fiind cea mai bună versiune de pe piață. În plus, nu au nicio problemă cu hacks și partajarea de viruși, cel puțin nu la fel de rău ca și sistemele PC.

6. Mod de repaus excelent

Computerele Apple sunt uimitoare la cât de ușor este să le puneți în modul de repaus și apoi să reveniți la putere maximă, aproape instantaneu. Încercați să faceți asta cu un computer și lucrurile încep să devină ciudate după câteva luni. La început, Windows 7 face treaba corect, dar în timp, sistemul se blochează. Indiferent de motiv, Microsoft nu pare să obțină corect un design simplu al caracteristicilor de hibernare, care să rămână stabil în utilizare.

7. Windows funcționează mai bine pe Apple

Sistemul de operare Windows funcționează mai bine pe un computer Apple decât pe un computer PC. Problemele dispar și sistemul funcționează cu o performanță mult mai lină. De când a fost creat OS X, permițând utilizatorilor Apple să utilizeze programe pentru PC pe un Mac, lumea s-a schimbat și s-a extins pentru utilizatorii Apple.

Macbook Air 13: specificații și reviews

Mac-urile au avantaje semnificative față de un computer PC. Dacă vă luați ceva timp să lucrați cu unul pentru un test drive, beneficiile și facilitățile încep să devină evidente. Nevoile fiecăruia sunt diferite, deci cel mai bun mod de a compara este să experimentați diferența personal.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii