Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

60 de români blocați în Grecia după ce avionul a rămas fără pilot

Aproximativ 60 de turiști români care trebuiau să se întoarcă acasă din Creta cu o cursă aeriană programată joi dimineața au rămas blocați pe aeroportul insulei grecești din cauza lipsei unui pilot.

60 de români blocați în Grecia după ce avionul a rămas fără pilot

Rafael Gâdea, unul dintre turiștii români aflați pe aeroportul din Creta, a povestit, în cadrul unui post TV, că oficialii aeroportului le-au comunicat că „nu au pilot” pentru cursa charter. Această informație a fost confirmată atât de agenția de turism, cât și de angajații aeroportului. „Ne-au spus că e posibil să plecăm azi, dar la fel de bine e posibil să nu plecăm azi”, a relatat martorul ocular, evidențiind incertitudinea situației. Zborul era programat să decoleze la ora 10:15, însă cei 60 de pasageri români încă așteaptă pe aeroport, fără o soluție clară în privința revenirii lor în țară.

Citește și: Ce nu i-a convenit poliţistului şpăgar Ciprian Marangoci după ce a încheiat acord de recunoaştere cu procurorii

Turiștii sunt frustrați și îngrijorați de lipsa de informații concrete și de întârzierea neprevăzută. Comunicarea deficitară și lipsa unei rezolvări rapide au amplificat tensiunea și nemulțumirea printre cei afectați. Situația rămâne incertă pentru cei 60 de turiști români blocați în Creta. Aceștia speră ca autoritățile aeroportuare și agenția de turism să găsească rapid o soluție pentru a-i aduce în siguranță acasă. Până atunci, rămân în așteptare, fără a ști cu certitudine când se vor putea întoarce în România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită