Web Analytics

6 tipuri de pantofi pe care trebuie să le dețină fiecare bărbat

de | 8.07.2021 16:28 | Actualitate, Economie

Câte perechi și ce stil de pantofi trebuie să dețină garderoba oricărui bărbat? Dacă v-ați gândit la această întrebare, vă aflați în locul potrivit. Vom detalia care sunt pantofii pe care fiecare bărbat ar trebui să îi dețină, pentru o garderobă completă.

Majoritatea bărbaților nu au o colecție impresionantă de încălțăminte. Dar, pe măsură ce îmbătrânim și ne dezvoltăm stilul, majoritatea dintre noi am dezvoltat nu numai o pasiune pentru încălțăminte, ci și o apreciere. Poate fi orice: de la o pereche de adidași de bărbați de ultimă generație, până la pantofii clasici pentru nuntă.

Indiferent de preferință, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a ne bucura de încălțăminte. Acestea fiind spuse, de ce tipuri de pantofi are nevoie un bărbat în garderoba sa? Haideți să aflăm!

Pantofi Oxford sau Derby

Pentru a merge la evenimente mai formale, nunți, seri cu băieții și orice altă ocazie pe care v-o puteți imagina, o pereche de pantofi Derby sau Oxford va fi alegerea perfectă. Întrucât sunt potriviți o mulțime de ocazii diferite, sunt în fruntea listei și veți dori să vă achiziționați o pereche bună de pantofi Oxford sau Derby.

Culorile pot varia de la clasicul negru, până la cafeniu, maro sau chiar ceva de genul Oxblood. Dacă vă veți cumpăra doar o pereche și sunteți un tip destul de tradițional, v-am recomanda să alegeți un model pe negru.

Încălțăminte smart casual – Brogues

Când doriți să purtați o pereche de pantofi și vă doriți ceva un pic mai casual, dar elegant, puteți alege o pereche de Brogues. Aceștia sunt probabil cea mai populară pereche de pantofi casual, cu multe variante diferite disponibile.

Brogues pot varia de la un brogue complet la un semi brogue, sfert brogue și alte stiluri moderne. Când doriți să purtați o ținută elegantă casual, pantofii Brogues sunt un punct de plecare excelent.

Adidași eleganți

Când pantofii sunt prea eleganți și vă doriți ceva mai relaxat, dar adidașii sport sunt prea casual, aveți nevoie de o pereche de adidași eleganți. Acești adidași de bărbați sunt ideali, pentru că sunt confortabili și suficient de smart pentru a vă permite o mulțime de ținute de zi cu zi, fără să vă facă să arătați neglijent.

Ieșiți în timpul zilei la cumpărături? Luați cina sau beți o bere vineri seară cu băieții? Adidașii eleganți ar putea fi opțiunea dvs. preferată. Lucrurile cheie de căutat ar fi, de obicei, o pereche din piele, cu un stil minimal și o singură culoare.

Adidași sport sau de alergare

Antrenamentele la sală de gimnastică sau afară sunt înrădăcinate în stilul de viață al majorității bărbaților. Indiferent dacă sunteți alergător, mergeți la sală sau faceți puțin din toate, va trebui să aveți o pereche bună de adidași sport sau de alergare.

A fi activ și a vă menține în formă este un lucru pe care din ce în ce mai mulți oameni îl iau în serios. Vremurile în care stilul sport era privit ca neglijat au dispărut, iar astăzi puteți alege dintre brandurile clasice, care sunt stabilite de mult timp în încălțăminte sport, sau brandurile adidașilor sport de lux.

Adidași albi

Adidașii albi nu au fost mereu la modă, dar în ultimii ani cu siguranță și-au recăpătat popularitatea și factorul de „cool”. Sunt perfecți pentru vară, iar albul va merge mai mult sau mai puțin cu orice culoare pe care o purtați, așa că sunt foarte versatili cu restul ținutei.

Cizme Chelsea

Dacă nu dețineți nicio pereche de cizme, ar trebui să vă cumpărați o pereche cât mai curând posibil. Cizmele Chelsea sunt grozave și sunt o alegere excelentă atunci când vreți ceva care să pară a fi un fel de pantof în ceea ce privește stilul, dar mai puțin sombru, dar mai elegant decât perechea de adidași sport. Există două tipuri speciale de cizme pentru care puteți opta, în ceea ce privește construcția lor: piele tradițională sau piele întoarsă.

Opțiunea de piele întoarsă arată cel mai bine, în opinia noastră, dar aceste tipuri de cizme sunt mai bune în lunile mai reci și, desigur, pielea întoarsă și vremea rece, în special ploaia, nu se înțeleg prea bine. Va trebui să investiți într-o protecție de piele întoarsă pentru a le menține în stare bună, dar o pereche de cizme Chelsea din piele întoarsă va fi, cu siguranță, o investiție bună.

Există atât de multe culori disponibile, maro, bronz, gri și negru fiind unele dintre cele mai bune alegeri.

Câte perechi de pantofi ar trebui să dețină un bărbat?

În general, bărbatul obișnuit deține doar 2 – 3 perechi de pantofi, dar acest lucru depinde în mare măsură de stilul de viață. Acesta va avea, de obicei, o pereche elegantă, o pereche casual și o alternativă: de obicei, un stil Oxford sau Derby elegant, apoi o pereche de pantofi casual sau adidași mai smart și apoi unii sport, dacă este vorba de un tip activ.

Este întotdeauna bine să dețineți câteva perechi de pantofi sau cel puțin una în fiecare stil. Pantofii de bună calitate ar trebui să reziste mult timp și, dacă aveți câteva perechi, vor rezista și mai mult, deoarece veți purta, inevitabil, fiecare pereche mai puțin.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii