Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

52 de salvatori argeșeni au plecat la Galați să-i ajute pe sinistrați

Mii de oameni din județul Galați au rămas într-o noapte fără agoniseala de-o viață din cauza inundațiilor. În ajutorul lor au venit pompieri din toată țara.

52 de salvatori argeșeni au plecat la Galați să-i ajute pe sinistrați

Astfel, noaptea trecută (luni spre marți), 52 de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Argeș s-au deplasat spre Galați pentru a le oferi sprijin acelor oameni.

Citește și: Se încălzește în toată țara. ANM anunţă temperaturi de peste 25 de grade în următoarele zile

Potrivit ISU Argeș, personalul mobilizat de la subunitățile de intervenție din Argeș însumează 52 de salvatori – Detașamentul de Pompieri Pitești (10 cadre militare), Detașamentul de Pompieri Bradu (9), Detașamentul de Pompieri Câmpulung (8), Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș (8), Detașamentul de Pompieri Mioveni (7), Secția de Pompieri Costești (7) și Pichetul de Pompieri Vedea (3) – și este pregătit pentru misiunile necesare timp de minimum trei zile.

În dimineața zilei de marți, 17 septembrie, în sprijinul colegilor de la ISU Galați, au ajuns 960 de pompieri de la 24 de inspectorate județene pentru situații de urgență (BC, NT, SV, BT, VN, HR, MS, CV, BV, TL, CT, BR, BZ, IL, CL, PH, DB, AG, OT, IS, TR, VL, DJ, BR), ISU București-Ilfov, Școala Boldești, Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență, care vor acționa pentru restabilirea, cât mai curând, a stării de normalitate – mai precizează ISU Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...