Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

500 de persoane și-au căutat loc de muncă la bursa AJOFM Argeș

500 de persoane și-au căutat loc de muncă la bursa AJOFM Argeș

AJOFM Argeș a organizat bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 11 octombrie a.c., în sprijinul tinerilor, persoanelor aflate în căutare unui loc de muncă, cât şi al cetăţenilor ucraineni.

Au participat 31 de agenţi economici care au oferit 602 locuri de muncă vacante. Meseriile cele mai solicitate de către angajatori fiind cele din industria auto, construcţii civile şi industriale, industria prelucrărilor mecanice, transporturi, servicii către populaţie şi comerţ.

500 de persoane și-au căutat loc de muncă. Au participat şi elevi din anii terminali de la 5 licee tehnologice din judeţ, pentru a se familiariza cu modul de cautăre a unui loc de muncă şi pentru a observa care sunt meseriile căutate.

Citește și Granturi pentru fermierii afectați de secetă! Încep înscrierile la nivel local

Și deținuții își caută loc de muncă

În baza protocolului încheiat cu penitenciarul Colibaşi au participt şi persoane care mai au 6 luni până la eliberarea din detenţie, pentru a încerca să se integreze pe piaţa muncii.

52 de locuri vacante pentru absolvenții de învățământ superior

Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispoziţie 52 de posturi vacante, cele mai multe fiind destinate pentru profesia de inginer (inginer constructori, inginer producție, inginer calitate, inginer mecanici, inginer automatiști, inginer proiectare etc.), dar au fost solicitări şi pentru economist, contabili, educatoare, responsabil mediu.

Citește și Companiile care angajează persoane cu dizabilități vor primi subvenţii de 450 euro

„În urma interviurilor de angajare, 45 de tineri absolvenţi au fost selectati în vederea încadrării, agenţia urmând să monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situaţia încadrărilor în muncă prin contactarea agenţilor economici participanti”, a transmis AJOFM Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...