Web Analytics

5 tipuri de pafrum damă perfecte pentru iubitoarele de vanilie

de | 19.11.2021 16:50 | Actualitate, Economie

Parfumurile pentru femei au fost întotdeauna una dintre marile arme de seducție, la fel de importante ca machiajul sau bijuteriile. Există parfumuri pentru toate stilurile de femei: proaspete cu parfum de flori și ierburi pentru o femeie la care predomină naturalețea; fructat, pentru cele mai tinere; si, pentru cele mai senzuale, parfumuri cu condimente, printre care vanilia, unul dintre cele mai amintesc de exotismul Orientului și care este deosebit de atragător și îmbătător.

Vanilia este un condiment cu o aromă dulce, îmbietoare și care, în combinație cu alte ingrediente, oferă unui parfum femei o structură aparte. Poate fi regăsită în parfum femei în combinații diverse, fie florale, fresh, condimentate sau dulci. Fie că vorbim despre La vie est belle sau Hypnotic Poison, majoritatea parfumurilor cu vanilie sunt atemporale.

Hypnotic Poison de Dior

Acest parfum femei a fost lansat alături de Hypnotic Poison diable rouge în 1998 și rămâne încă în fruntea listelor de parfumuri cu parfum de vanilie. Combinația sa excelentă de vanilie cu iasomie și tuberoză îl fac un parfum, așa cum spune și numele, „hipnotic”. Creatorii acestui parfum au fost Annick Menardo și Christian Dussolier. Este cu parfum cu adevărat delicios. Notele de vârf sunt de cocos, prune și caise. Notele de mijloc sunt de lemn de trandafir brazilian, iasomie, chimen, tuberoză, trandafir și lăcrămioare. Notele de bază sunt de vanilie, migdale, lemn de santal și mosc.

Shalimar de Guerlain

Inspirat de numele uneia dintre grădinile construite de împăratul hindus care a construit Taj Mahal pentru iubita lui. Aceasta era grădina preferată a lui Mumtaz Mahal. Un parfum femei care se remarcă prin durabilitate și prin notele sale de vanilie, paciuli, iasomie, vetiver, bergamotă, portocală, caramel și tonka, a fost creat de Jacques Gueralin în 1990 ca tribut pentru povestea de dragoste incredibilă dintre împaratul Shahjahan și Mumtaz Mahal. Notele de vârf sunt de citrice, bergamotă, lămâie, cedru și mandarine. Notele de mijloc sunt de iris, paciuli, vetiver, iasomie și trandafir, iar notele de mijloc sunt de tămâie, vanilie, piele, opoponax, lemn de santal, civetă, boabe de tonka și mosc.

Tobacco Vainille de Tom Ford

Este un parfum scump, dar unisex. Așadar, dacă ceea ce îți dorești este să împărtășești cu partenerul tău și îți place mirosul de tutun de pipă prăjit și de vanilie, este o alegere bună. O aromă dulce și de înaltă calitate realizată cu eleganță și cu o notă foarte artizanală care îi conferă o calitate deosebită. Acest parfum a fost lansat în 2007, iar nasul din spatele său a fost Olivier Gillotin. Notele de vârf sunt de frunze de tutun și condimente. Notele de mijloc sunt de vanilie, cacao, boabe de tonka și flori de tabac, iar notele de bază sunt de fructe uscate și note lemnoase.

La vie est belle de Lancome

Parfumul inconfundabil oriental-floral al Lancome este unul dintre cele mai faimoase ale firmei. Cu pralina și vanilia ca cele mai puternice note prezente în La Vie Est Belle, este tipul de parfum care nu te va lăsa indiferent. Parfumul La vie est belle este un parfum foarte dulce, feminin și destul de dependent. Se deschide cu unele arome fructate și apoi se usucă rapid în arome de pralină, vanilie și patchouli. Pralina este una dintre cele mai dominante note, ceea ce o face unul dintre parfumurile de top pentru femeile care preferă parfumurile dulci.

Un bois Vanille de Serge Lutens

Acest parfum pentru femei este unul dintre cele mai originale care se gasesc. Pentru toate acele femei care iubesc mirosul cantinei, fără îndoială, acesta este al tău. Vanilie, lemn, ambra, lemn dulce, migdale amare, benzoin si lapte de cocos. Dulce, cremos și profund. Un parfum care este recomandat pentru zi. A fost lansat în 2003, iar nasul din spatele acestui parfum pentru femei este Christopher Sheldrake.
Pentru orice femeie care vrea să-și etaleze senzualitatea, vanilia este unul dintre cele mai bune parfumuri din care să aleagă. Singur, sau combinat cu alte condimente, va fi deosebit de seducător.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii