Web Analytics
scris vineri, 24.12.2021

5 idei pentru împodobirea bradului de Crăciun

În timp ce unii rămân fideli tradițiilor din copilărie și împodobesc bradul cu globuri multicolore și beteală, alții vor să încerce în fiecare an o altă abordare, urmărind conștiincioși tendințele sau punându-și imaginația la încercare. Aceștia din urmă, fie refolosesc accesoriile vechi pentru pom, dar combinându-le diferit, fie își cumpără în fiecare an un nou arsenal de globuri, ghirlande și instalații luminoase.

5 idei pentru împodobirea bradului de Crăciun

Unii merg chiar mai departe, decorându-și casa și asortându-și vestimentația la cromatica și stilul bradului. Acesta este un lucru frumos, care denotă atenție la detalii și bucuria de a sărbători Crăciunul așa cum se cuvine. Poți miza pe fețe de masă cu modele festive, pe decorațiuni pentru pereți sau tocul ușii sau pe o lenjerie de pat de la Fashion Days care să se asorteze tematicii alese.

Iată care sunt cele mai importante 5 tendințe de anul acesta.

Monocromatic

Cei care adoră simplitatea, pot în continuare să mizeze pe o singură culoare în brad. O astfel de tendință va fi o expresie a rafinamentului și una foarte ușor de executat. Roșu este o culoare care reflectă spiritul Crăciunului și contrastează frumos cu verdele bradului. În plus, oricine are deja un set sau mai multe de globuri roșii, astfel, investiția de anul acesta va fi minimă. Evident poți merge și pe ceva inedit cu decorațiuni verzi sau albastre, cu condiția ca bradul să fie o variantă ecologică în alb.

Pasteluri jucăușe

Pentru un brad care evocă amintiri din copilărie, alege decorațiuni în nuanțe de roz și baby-blue, figurine rămase de la părinți, seturi de lumini de inspirație retro. De asemenea, poți integra în decor, panglici și funde în nuanțe pastel, care vor da un aer jucăuș întregului concept. Pentru această tendință poți folosi un brad alb, care va evidenția cromatica subtilă. La petrecerea de Crăciun poți urma și tu acest obicei și poți alege din colecția de rochii de zi, una care să susțină tendința în care ai decorat bradul.

Tonuri naturale

Dacă ești genul care preferă lucrurile simple, naturale, și vrei să stai departe de un decor strident, alege să decorezi bradul în nuanțe de caramel, bej, auriu sau ciocolată. Pentru un astfel de decor poți alege chiar elemente din natură precum conuri de brad, șiraguri de nuci întregi, castane sau ghirlande din frunze galbene. Evident, acest aspect implică și ceva lucru manual din partea ta, însă vei avea un design original, la final.

Amestecuri metalizate

Pentru un brad cu adevărat strălucitor, nu te feri să combini auriu cu argintiu. Acesta este cuplul vedetă în 2021, care creează un efect maxim de abundență. Acest brad va fi ca un outfit excentric pe care abia aștepți să îl porți în noaptea de Revelion, ca o declarație de îndrăzneală și o dorință acerbă de petrecere.

Minimalism nordic

La polul opus bradului strălucitor se situează tendința minimalistă inspirată din designul scandinav. Fie că alegi un brad decorat doar cu instalații luminoase cu lumină cladă, fie că optezi doar pentru câteva globuri în tonuri reci, care descriu nordul înghețat, această tendință este despre calitate și stil rafinat.

Alege-o pe cea care te reprezintă cel mai mult și bucură-te de un decor de vis, de sărbători.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...