Web Analytics

40 de persoane cu dizabilități, la Turneul Internațional de Tenis pentru persoane cu handicap

de | 31.07.2018 13:53 | Actualitate

Începe a doua ediție a turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități Wheelchair Tennis Argeș Open.  În perioada 02- 05 august, competiția sportivă se va desfășura la Complexul Star Bascov. Turneul reunește aproape 40 de jucători din 10 țări și este organizat de Asociația Primii Pași spre Performanță și Tenis Club AS Pitești.

Evenimentul sportiv va debuta joi, 2 august, de la ora 09:00. Vor fi meciuri la toate categoriile: simplu, dublu (feminin și masculin) și quad. Tot joi, de la ora 16:00, este programată deschiderea oficială cu prezentarea sportivilor din delegațiile participante, urmată de o conferință de presă la hotelul Star. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 5 august.

Turneul este desfășurat sub egida ITF (Federația Internațională de Tenis) și are drept promoteri Federația Română de Tenis și Misena.

Evenimentul este realizat cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Consiliul Județean Argeș, Primăria Bascov, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș, la care s-a adăugat în acest an Primăria Orașului Mioveni.

Sursă foto: arhivă argesopen.ro

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii