Web Analytics

Pe 4 iulie, prima întâlnire între Primăria Pitești şi proprietari pentru răscumpărarea terenului de la ”Aripi”

de | 4.07.2019 13:29 | Politica si Administratie

Pe 4 iulie, comisia de negociere din Consiliul Local Pitești va avea o primă întâlnire cu proprietarii terenului de la ”Aripi” Pitești, retrocedat pe 14 mai la trei persoane, în vederea răscumpărării terenului. Terenul pe care s-au format zeci de mari fotbalişti ai Argeşului a fost evaluat de un expert autorizat la 95 euro/mp, adică aproape 236.000 euro pentru 2438 mp.
”Dacă nu vom reuși să luăm acel teren prin negociere directă, vom recurge la procedura exproprierii pentru cauză de utilitate publică, indiferent cine va cumpăra acel teren. Acel teren va rămâne al municipiului Pitești”, spune consilierul local Narcis Sofianu.
Reamintim că pe 14 mai a.c., după mai bine de opt ani de procese, trei moștenitori care au venit cu un titlu de proprietate din 1936 au fost puşi în posesie. Printre marii fotbaliști ai Argeșului care s-au format la baza sportivă a fostului Club „Aripi” Pitești, în prezent Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești, se numără Costel Gâlcă, Jean Barbu, Jean Vlădoiu, Dani Coman, Gabriel Amărăzeanu sau Vali Năstase.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii