36 de amenzi pentru comerț ilicit în Târgul Săptămânal Bradu

de | 26.02.2018 10:58 | Actualitate, Home

amenzi braduiÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 22.892 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în perioada 24 – 25 februarie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Albota, împreună cu polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Argeș, au acționat în Târgul Săptămânal Bradu și zona adiacentă acestuia pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă, a furturilor din locuinţe, din auto, gospodării şi anexele acestora, a sustragerilor de materiale feroase şi neferoase precum şi pentru depistarea şi identificarea persoanelor care se ocupă cu activităţi de comerţ ilicit.

Cu ocazia acțiunii polițiștii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 12.600 de lei, din care 36 în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva faptelor de comerț ilicit, 4 conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 10 pentru alte abateri.

M.I.

Acest articol este despre: amenzi,arges,bradu,targul saptamanal bradu

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat
Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele meciurilor înregistrate în etapa a 22-a din Liga 1 și clasamentul actualizat. Rezultatele: VineriFC Argeș - Dinamo 2-1 SâmbătăChindia - FC Voluntari 0-0Universitatea Craiova - Rapid 1-0 Citeşte şi: Programul de funcționare al...