Web Analytics
scris duminică, 16.06.2024

31 de persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

Intervenții Salvamont pe bandă rulantă în ultimele 24 de ore. Peste 30 de persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore, zece dintre ele ajungând la spital, anunţă duminică dimineaţa Salvamont.

31 de persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 24 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. Cele mai multe au fost pentru Salvamont Mureş, Bistriţa-Năsăud, Argeş şi Gorj. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 31 de persoane. Dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, iar 4 au fost duse la spital cu elicopterul SMURD.

S-au primit şi 38 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Persoane rănite pe munte, în Argeș

Două persoane au cerut ajutorul salvamontiștilor, sâmbătă, în Argeș. Un bărbat a căzut 80 de metri pe munte, în zona lanțurilor spre vf. Lăițel. Din primele informații, transmise de Salvamont Argeș, bărbatul are 30 de ani, este conștient și cooperant și ar fi suferit o fractură de gleznă. Acționează patrulele de serviciu de la Salvamont Argeș și Salvamont Sibiu, sprijinite de elicopterul POA Brașov al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.. Al doilea caz s-a petrecut la coborârea din Lespezi. O femeie a suferit fractură la picior.

Citește și: Pieton omorât în Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită