Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Sunteţi nu o şcoală pentru presa argeşeană, ci o «universitate» – cei mai valoroşi jurnalişti poartă amprenta «Jurnal de Argeş»!”

Vă felicit cu toată simpatia nu numai pentru longevitatea mărcii voastre, indubitabil, printre cele mai valoroase din media românească, ci, în primul rând, pentru contribuția voastră majoră la configurarea specificului local argeșean, de la politică la social!

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Sunteţi nu o şcoală pentru presa argeşeană, ci o «universitate» – cei mai valoroşi jurnalişti poartă amprenta «Jurnal de Argeş»!”

Sunteți nu o școală pentru presa argeșeană, ci o „universitate” – cei mai valoroși jurnaliști poartă amprenta „Jurnal de Argeș”! Toți care au semnat în săptămânalul vostru ar trebui să fie mândri!
Sunteți de 30 de ani un valoros catalizator al dezbaterii publice și un reper pentru platformele de opinie și anchetă. Personal, de voi mă leagă o lungă istorie profesională, de exemplu, alături de Gabriel Grigore am realizat primul jurnal de știri TV din Argeș, cu aproape trei decenii în urmă, relații de colaborare excepțională și o prietenie de o viață!
Tot alături de voi, Uniunea Ziariștilor Profesioniști Argeș se reformează cu suflu nou, în spiritul timpurilor! Vă mulțumesc pentru o excelentă colaborare în filială!
La mulți ani, cu respect și dragoste! „Trăiască nația!”
Cristina Munteanu, preşedinte Uniunea Ziariştilor Profesionişti – Filiala Argeş

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Felicit, cu ocazia împlinirii acestui stagiu de deplină maturitate jurnalistică, pe toţi redactorii «Jurnalului de Argeş»!”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Sănătate multă «Jurnalului de Argeş»! Iar la aniversarea de 60 de ani vreau să vă urez tot aşa!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită