Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Sănătate multă «Jurnalului de Argeş»! Iar la aniversarea de 60 de ani vreau să vă urez tot aşa!”

„Sănătate multă! E urarea cea mai importantă. Și să apuc și eu următoarea aniversare la 60 de ani ca să vă urez tot așa!

30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Sănătate multă «Jurnalului de Argeş»! Iar la aniversarea de 60 de ani vreau să vă urez tot aşa!”

De când am ieșit la pensie, «Jurnalul de Argeș» înseamnă o zi de plimbare până la chioșc, la mine, la Ștefănești, adică vreo 5 kilometri dus-întors, pentru a-mi cumpăra cu cea mai mare plăcere acest ziar. Pentru că am rămas cu meteahna, de când eram la serviciu, la prima oră, la 7.30, aveam un chioșc în clădire și toate ziarele locale erau pe biroul meu. La 7.30-8.00, citeam să văd ce informații mă pot capta despre administrația Piteștiului sau Administrația Finanțelor Publice Argeș”.
Petre Cojocaru, fost director al Finanţelor Publice Argeş

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Felicitări redacţiei şi tuturor celor care de-a lungul timpului au onorat profesia de gazetar!”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”! Prorectorul Dumitru Chirleşan ne urează să ajungem la vârsta senectuţii!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Mașină răsturnată pe A1

Accident pe Autostrada București-Pitești. O autoutilitară s-a răsturnat, sâmbătă, la km 78, pe...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită