Web Analytics
scris joi, 08.08.2024

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Puţine canale mass-media reflectă ceea ce se întâmplă într-o comunitate, aşa cum o faceţi voi”

„În primul rând vă apreciez profesionalismul, realitatea pe care o comunicați și în al doilea rând vreau să vă spun că puține canale mass-media reflectă ceea ce se întâmplă într-o comunitate, așa cum o faceți voi.

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Puţine canale mass-media reflectă ceea ce se întâmplă într-o comunitate, aşa cum o faceţi voi”

De asemenea, vreau să mulțumesc că, atât timp cât am fost în funcție, întotdeauna «Jurnalul de Argeș» a fost aproape și a reflectat în mod corect despre evenimentele noastre. Vă doresc în continuare o presă care să dăinuie și peste cincizeci de ani, ca „Jurnalul de Argeș„ să rămână number one! Vă doresc din suflet să aveți realizări și recunoștință din partea celor care vă citesc!”
Aurel Stoian, fost şef al Gărzii Financiare Argeş

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Sănătate multă «Jurnalului de Argeş»! Iar la aniversarea de 60 de ani vreau să vă urez tot aşa!”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Felicitări redacţiei şi tuturor celor care de-a lungul timpului au onorat profesia de gazetar!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...