Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

30 de ani de ”Jurnal de Argeș”. JURNALUL DE ARGEŞ, publicaţia care face istorie pe tărâmul Ordessus

„Jurnalul de Argeş” – o publicaţie de viaţă lungă (6 lustri) – în care un corp de jurnalişti de excepţie, sub un management profesionist, îşi fac datoria cu brio faţă de toţi argeşenii din sus-ul şi din jos-ul bătrânului Ordessus.

30 de ani de ”Jurnal de Argeș”. JURNALUL DE ARGEŞ, publicaţia care face istorie pe tărâmul Ordessus

Aceşti lucrători ai presei scrise şi-au exercitat permanent nobila lor profesie, luptând cu curaj şi demnitate pentru a aduce la lumină adevărul şi evenimentele din întregul areal argeşean, asumându-şi adesea mari riscuri personale.
„Jurnalul de Argeş”, prin ziariştii săi profesionişti, a fost şi rămâne, de-a lungul celor treizeci de ani, ochii şi urechile noastre în întreaga întindere a judeţului, drept pentru care le aducem sincere elogii şi le dorim un parcurs încărcat de succese, încă multe decenii în viitor.

Dacă privesc şi pătrund profund în mirobolanta concepţie şi construcţie a jurnalului, consider că, în viitor, acesta poate să depăşească cu mare succes fruntariile judeţului şi să devină o importantă gazetă la nivel regional şi, nu peste mult timp, să putem răsfoi cu interes, filele celui ce poate fi numit „Jurnal de Muntenia”.
Ani mulţi, Jurnal Intermilenar şi vremi luminate în secolul XXI!
Istoric, George Rotaru
Vicepreşedinte Asociaţia Româno-Japoneză de Educaţie şi Ştiinţă – A.R.J.E.Ş.

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Argeşul a fost îmbogăţit prin apariţia publicaţiei «Jurnalul de Argeş»”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Sunteţi nu o şcoală pentru presa argeşeană, ci o «universitate» – cei mai valoroşi jurnalişti poartă amprenta «Jurnal de Argeş»!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită