Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Felicit, cu ocazia împlinirii acestui stagiu de deplină maturitate jurnalistică, pe toţi redactorii «Jurnalului de Argeş»!”

„Cu ceva timp în urmă am avut privilegiul de a mă număra între cei cu o modestă contribuție la una dintre rubricile «Jurnalului de Argeș», elaborând săptămânal texte scurte despre morală și spiritualitate ortodoxă. A fost o perioadă de câțiva ani în care am simțit profund legătura cu această publicație, nu doar în calitate de colaborator, ci și ca prieten al unei comunități jurnalistice entuziaste.

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Felicit, cu ocazia împlinirii acestui stagiu de deplină maturitate jurnalistică, pe toţi redactorii «Jurnalului de Argeş»!”

An de an, la rubrica de aniversări, redacția «Jurnalului de Argeș» m-a amintit alături de alte persoane care își sărbătoreau ziua de naștere, adresându-ne frumoase urări. Am considerat acest gest unul de mare finețe și l-am apreciat în mod deosebit. Este o dovadă că «Jurnalul de Argeș» nu-și uită prietenii, colaboratorii și cititorii.
În redacție lucrează oameni dedicați, profesioniști care păstrează cu onestitate echilibrul unor apariții de înaltă ținută. Sunt serioși, obiectivi și onești. Este o muncă interesantă, o lucrare frumoasă, abordată cu atenție, pricepere și perseverență. Felicit, cu ocazia împlinirii acestui stagiu de deplină maturitate jurnalistică, pe toți redactorii care și-au dedicat de la înființarea «Jurnalului de Argeș» întreaga lor tinerețe, energie și competență profesională!

Transmit în mod special gândurile mele de apreciere, considerație și mulțumire domnilor manageri Cristian Vasile și Gabriel Grigore, de care mă leagă o frumoasă comunicare și sentimente de prietenie. Urez tuturor ostenitorilor «Jurnalului de Argeș» sănătate, putere de muncă, entuziasm și determinare pentru a face posibilă apariția acestei publicații încă mulți ani de acum înainte. La mulți ani, «Jurnalului de Argeș»!”
Preot Lucian Grigore

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Felicitări redacţiei şi tuturor celor care de-a lungul timpului au onorat profesia de gazetar!”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”! „Sănătate multă «Jurnalului de Argeş»! Iar la aniversarea de 60 de ani vreau să vă urez tot aşa!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Mașină răsturnată pe A1

Accident pe Autostrada București-Pitești. O autoutilitară s-a răsturnat, sâmbătă, la km 78, pe...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită