Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Am consumat cu plăcere acest produs chiar de la primele apariţii şi o fac şi astăzi la fel, după trei decenii!”

La mulți ani de maxim interes pentru cititori, la ceas aniversar, când „Jurnalul de Argeș”, unul dintre cele mai populare ziare apărute după schimbarea de regim politic din 1990, este, în ciuda vârstei, la fel de tânăr și activ ca în perioada de debut în piața presei argeșene; spun acest lucru în cunoștință de cauză, dat fiind faptul că am consumat cu plăcere acest produs chiar de la primele apariții și o fac și astăzi la fel, după trei decenii!

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Am consumat cu plăcere acest produs chiar de la primele apariţii şi o fac şi astăzi la fel, după trei decenii!”

Printr-o fericită întâmplare îi cunoșteam, anterior apariției ziarului, pe cei doi temerari realizatori ai acestui săptămânal interesant, d-nii Cristian Vasile și Gabriel Grigore, cu care am cultivat o relație de amiciție, care a devenit o prietenie respectuoasă de ambele părți, relație ce se păstrează în continuare și care cred că așa va rămâne în viața asta!
Legat de felul în care am perceput și percep „Jurnalul de Argeș”, nu cred că exagerez când spun că a reușit să creeze „dependență” pentru un public devenit fidel și, în egală măsură, pentru ceilalți cititori, o mare „curiozitate săptămânală”, prin informațiile livrate ritmic și la momentul de interes, prin analize obiective ale unor teme ale zilei, prin can-canuri și divertisment, prin interviuri incitante și puncte de vedere incomode, prin pagini de cultură, istorie ș.a.m.d.
Felicitări întregii echipe care a lucrat și lucrează pentru realizarea ziarului popular și respectat, „Jurnalul de Argeș”, împreună cu urarea de a ne revedea sănătoși la aniversarea a unei jumătăți de secol și, de ce nu, la un secol de la lansare!
Ion Brănescu, om de afaceri

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Faptul că după 30 de ani mai avem ziare în formă tipărită demonstrează că facem ceea ce trebuie”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Vă mulţumesc foarte mult pentru tot ce faceţi pentru dezvoltarea presei”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Parc cu amintiri la Câmpulung

Asociația „Zi de Bine”, coordonată de Melania Medeleanu, în colaborare cu Primăria Câmpulung...

Ultimele articole

Parc cu amintiri la Câmpulung

Asociația „Zi de Bine”, coordonată de Melania Medeleanu, în colaborare cu Primăria Câmpulung...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...