Web Analytics

218 avarii la reţelele de apă din Muscel

de | 29.11.2018 12:58 | Politica si Administratie

În prima jumătate a acestui an, la reţelele de apă administrate de Edilul CGA Câmpulung s-au produs 218 avarii, cele mai multe fiind înregistrate în luna aprilie – 54. Remedierea acestora s-a făcut destul de repede, de regulă în 24 de ore de la producere.
Pe Secţia Apă Municipiu s-au înregistrat, de asemenea, 70 de avarii, iar pe Secţia Apă Comune, 159 de avarii, Edilul deservind cu servicii de apă şi canal nu doar Câmpulungul, ci şi cinci localităţi rurale. În aceeaşi perioadă, a fost nevoie de 174 de intervenţii la reţeaua de canalizare.
În martie 2015 s-a produs ultima mare avarie la reţeaua de apă din Muscel. Spargerea conductei principale de aducţiune a lăsat atunci fără apă zeci de mii de oameni timp de două zile, fapt pentru care în rezolvarea problemei s-a implicat chiar şi Prefectura. Deşi la acea vreme s-a cerut asigurarea imediată a unei rezerve în caz de nevoie, a durat doi ani până la amenajarea unei surse alternative care poate furniza 30% din necesarul de apă. Asta în condiţiile în care cele şapte puţuri de sub Măgura sunt funcţionale.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii