Web Analytics
scris duminică, 08.09.2024

2 șoferi, la goană pe străzile din Argeș. Ce s-a întâmplat cu aceștia 

IPJ Argeș transmite ca 2 șoferi din Câmpulung și București au fost prinși conducând cu peste 130 km/h pe drumurile din județ. Șoferii s-au ales cu suspendarea permisului, respectiv amendă de peste 3.000 de lei. 

2 șoferi, la goană pe străzile din Argeș. Ce s-a întâmplat cu aceștia 

Citește și: Cornel Dinu, internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias

Comunicatul IPJ Argeș:

*Depistați de polițiștii rutieri în timp ce conduceau cu viteză excesivă*

În zilele de 06 și 07 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au acționat pe raza de competență, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, împrejurare în care au depistat mai mulți conducători auto ce au fost înregistrați conducând cu viteză excesivă, pe DN 73. Dintre abaterile referitoare la depășirea vitezei legale, _cele mai mari valori înregistrate au fost de 121 și 133 de km/h_.

Spre exemplificare, în ziua de 06 septembrie, polițiștii rutieri câmpulungeni au depistat un bărbat de 39 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de _*121 de km/h*, cu 71 peste limita legală_. 

Pe parcursul nopții de 06 spre 07 septembrie, pe raza aceleiași localități, tot pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h, a fost depistat și un tânăr de 19 ani, din Vlădești, care conducea un autoturism cu viteza de *121 de km/h*.

Ambii conducători au fost sancționați cu amenzi în valoare de *1.485 de lei fiecare*, conform OUG 195/2002R, iar _permisele de conducere au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru *120 de zile, fiind eliberate dovezi fără drept de circulație*_.

De asemenea, acțiunile au continuat și în ziua de 07 septembrie, când polițiștii au depistat _o femeie de 36 de ani, din București_, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, pe un sector de drum cu viteza legală de 50 de km/h, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu _*133 de km/h*, cu 83 peste limita legală_.

Ca urmare a abaterii, conducătoarea auto a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de *3.300 de lei*, conform OUG 195/2002R, iar _permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru *120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație*_.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...