Web Analytics

18 locuinţe de vânzare la Mioveni, în bloc nou

de | 16.02.2017 11:45 | Politica si Administratie

19 blocPână la data de 17 februarie a.c., la Primăria Mioveni se pot depune dosarele pentru cumpărarea locuinţelor din blocul T14 de pe strada 1 Decembrie 1918, bloc al administraţiei locale. Aceasta este cea de a doua etapă de depunere a dosarelor, în prima etapă fiind depuse 13 dosare, dintre care doar 6 au fost admise.

Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, 18 imobile sunt disponibile, 10 apartamente beneficiind şi de loc de parcare. Preţul unui apartament variază între 109.750 lei şi 196.670 lei, ajungând până la 223.710 lei în cazul celor cu loc de parcare asigurat. Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească solicitanţii unei locuinţe sunt următoarele: să fie tineri căsătoriţi, fiecare în vârstă de până la 35 de ani, să nu aibă datorii la bugetul local, să nu fi deţinut fiecare în parte şi să nu deţină în proprietate o locuinţă, iar cel puţin unul dintre soţii membri ai familiei care solicită cumpărarea unei unităţi locative să aibă domiciliul pe raza administrativ-teritorială a oraşului Mioveni, stabilit cel mai târziu la data de 01.01.2015.
Titularul cererii împreună cu membrii majori ai familiei trebuie să realizeze venituri confirmate prin documente justificative care să le permită achitarea în rate a locuinţei, să facă dovada deţinerii sumei care se solicită drept avans şi să prezinte trei giranţi. Avansul necesar pentru achiziţionarea unei locuinţe este de minim 15% din preţul de pornire a licitaţiei pentru garsonieră, respectiv minim 10% din preţul de pornire a licitaţiei pentru apartamentele cu 2 camere. Plata imobilelor se poate face în rate eşalonate pe maxim 20 de ani, în funcţie de opţiunea şi veniturile cumpărătorului, cu o dobândă de 4%/an.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Doresc sa cumpăr o garsoniera fără credit .mai dețin in mioveni o locuinta proprie.se poate cumpara platind toată suma imediat.? Mulțumesc.

Ultimele articole