Web Analytics

Cristian Gentea, despre înfrângerea FC Argeș: „Am fost de nerecunoscut în duelul pierdut contra celor de la Viitorul! Ne-a lipsit în special ambiția!”

de | 10.05.2021 13:17 | Actualitate, Sport

După ce FC Argeș a fost învinsă, duminică, de Viitorul Constanța cu scorul de 1-0, primarul Cristian Gentea reacționează:

Astăzi (n.r. duminică), am fost de nerecunoscut în duelul pierdut contra celor de la Viitorul!
În meci, ne-a lipsit în special ambiția! Mi-aș fi dorit mult mai mult de la echipă în repriza secundă, atunci când trebuia să revenim în partidă!
Din fericire, rămânem pe locul secund al play-out-ului. Deci, ne vom juca până la final șansa pentru barajul ce duce în Conference League, o astfel de accedere fiind chiar onorantă pentru o echipă recent promovată.
Dar, repet încă odată, faptul că îmi doresc mult mai mult de la alb-violeți: dăruire, respect pentru culorile clubului, respectiv implicare pe măsură eforturilor făcute de administrația locală!
Mai avem de disputat două partide în play-out: contra celor de la Dinamo, respectiv Hermannstadt, iar obiectivul categoric este acela de a câștiga aceste jocuri!
Îmi doresc continuitate după partidele ce aduc evoluții bune, nu fluctuații în joc, precum sincopa de astăzi!
Sa se înțeleagă foarte clar: fără un egal mâine la Voluntari, încă nu suntem salvați de la retrogradare!
Evoluția de azi este rușinoasă, cu o echipă modestă, în opinia mea, iar eforturile noastre sunt mult peste evoluția de astăzi a echipei.
Aveți mare grijă, dragi jucători ai FC Argeș!!!, a scris primarul Piteștiului pe pagina de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Gata,si minunea s-a realizat.A fost 0-0,Voluntari cu Chindia,deci ,matematic, FC ARGES,nu mai are grija retrogradati.Acum,ar trebui sa arate si ceva fotbal.Cred ca multi vor pleca,în vara.Nu au demonstrat nimic,la FC ARGES.Gata,acum puteti sa luati 6 puncte.Sunteti RELAXATI!!!