Web Analytics

Zimbrii se întorc acasă, în munții Făgăraș!

de | 13.04.2021 03:45 | Actualitate, Cultură

Dragi prieteni,

Zimbrii se întorc acasă, în munții Făgăraș!
Împreună cu prietenii noștri de la Romanian United Fund (RUF) am lansat prima campanie de strângere de fonduri pe Facebook, pe durata lunii aprilie.

Implică-te și tu!

𝐙𝐢𝐦𝐛𝐫𝐮𝐥 a fost și rămâne un simbol al României. Puternic și maiestuos, acest animal prezent în istoria și folclorul național a fost prețuit de români de-a lungul a sute de ani. Dispărut de pe meleagurile noastre acum aproximativ 200 de ani, zimbrul a fost reintrodus cu succes în ultimii ani, în sud-estul și nordul Carpaților românești.

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐂𝐚𝐫𝐩𝐚𝐭𝐡𝐢𝐚 extinde acest demers și își asumă misiunea de a reface de la zero populația de zimbri liberi, în zona munților Făgăraș.

Donează sau creează pe Facebook propria pagină de strângere de fonduri în sprijinul campaniei noastre, pentru ca munții Făgăraș să devină acasă pentru alți 20 de zimbri anul acesta!

E simplu să devii fundraiser! Deschide pagina RUF și selectează de la pasul 2, fundraising on Facebook. Dacă ai nevoie de ajutor cu setarea paginii, trimite un mesaj la această adresă de e-mail și rezolvăm împreună.

Citește și: Un piteștean a strâns singur PET-urile de pe lacul de la Sătic, sătul de lipsa de reacție a autorităților

Suntem recunoscători să te avem alături și vă mulțumim celor care deja ați donat!
Te rugăm transmite mesajul nostru, vorbește-le prietenilor despre inițiativele Carpathia pentru natura din România!
Putem realiza asta doar cu ajutorul tău. Împreună, munții Făgăraș devin acasă pentru zimbri!

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pe la-nceputul anilor ’90 , zimbrii inca mai haladuiau pe la Bradet ; vazutu-le-am urmele … de zimbri / ca’ntr-o istorisire de-a lui Sadaveanu . Tu/Culaita, iti mai amintesti ? De mintea nu ti s-a dus, % iti amintesti !