Se dorește construirea unui al treilea cinematograf, la Câmpulung

de | 2.04.2021 08:48 | Actualitate, Home

Deși cele două cinematografe existente la Câmpulung nu au mai fost date în folosiță de ani buni, primarul Elena Lasconi a luat inițiativa și la cererea unui reprezentant al RADEF România Film, se intenționează construirea unui al treilea cinematograf. Elena Lasconi a declarat că proiectul implementat nu va avea nicio contribuție financiară din partea Primăriei,  toate cheluielile fiind susținute de RADEF:

“Cinematograful are legătură 100% cu mine. Sunt foarte mulți oameni care au venit la Câmpulung, pentru că le place ce fac, pentru că le place de mine.Ei doresc să ne ofere niște bani. Noi, ne-am gândit inițial, să fie pentru o clădire din centru, să refacem o clădire pentru care noi n-aveam bani și ei au spus că și-ar dori să facă un cinematograf. Atunci m-am gândit că trebuie să luăm cât mai repede aceste cinematografe. Avem răspunsul de la RADEF, de la care am obținut acordul lor, să le luăm”, a spus intr-o conferinta de presa, primarul Campulungului.

CITESTE SI  SPA şi operaţii estetice la Câmpulung

Acest articol este despre: campulung,cinematograf,elena lasconi

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed