Web Analytics

Prefectul de Argeș:”Protejarea liniștii publice nu se obține prin proteste haotice”

de | 31.03.2021 11:32 | Actualitate

În a treia zi de la primele proteste anti-restricţii, prefectul de Argeş le-a transmis un mesaj argeşenilor care au recurs la scandări xenofobe şi arderea măştilor.
„Dragi argeșeni,
Protejarea sănătății publice și a binelui comun nu se obțin prin proteste haotice, scandări xenofobe și arderea măștilor în piața publică. Asta am avut aseară în fața Prefecturii. Prin respectarea măsurilor sanitare în vigoare și prin intensificarea campaniei de vaccinare am încredere că în scurt timp vom depăși această perioadă dificilă”, a transmis prefectul județului Argeș pe pagina sa de socializare.
Marți a fost a treia seară in care protestatrii piteșteni au ieșit în stradă, în ciuda mesajului transmis deprefectul Emilia Mateescu. Tot marți, în județ a fost anunțată extinderea restricțiilor în noile localități care au trecut în scenariul roșu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ”Protejarea liniștii publice nu se obține prin proteste haotice”. Nu protestele-s haotice , „masurile” proaste-s haotice ! H’auzi-i / vede-i pe lingaii far’de masca: sosoiul de la „sanatate”, sosoaia de la „munca” !