Web Analytics

”Ducele de Albota”, reales președinte al Asociației Comunelor din Argeș

de | 25.03.2021 19:44 | Actualitate

 

Astăzi a avut loc adunarea Asociației Comunelor din Argeș pentru a-şi alege noul preşedinte. Până în prezent, asociaţia a fost condusă de primarul de la Albota, Ion Dumitru. De fapt, a fost vorba despre o realegere, pentru că ”Ducele de Albota” era sigur pentru un nou mandat.

La eveniment au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, deputații PSD Simona Bucura, Remus Mihalcea, Nicolae Pavelescu, Aurel Bălășoiu, dar și liberalul Daniel Constantin. De asemenea, senatorii Cristina Stocheci (PSD) și Dănuț Bica (PNL) au ținut să fie alături de edilii argeșeni.

 

Citește și Prefectul a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier local la Pitești al lui Dănuț Dinu

 

Important este că Ion Dumitru a fost reales pentru încă patru ani președintele ACOR filiala Argeș. ”Stimați colegi, vă mulțumesc pentru încrederea acordată, alegându-mă pentru încă patru ani, președintele ACOR filiala Argeș. Mulțumesc, că ați acceptat echipa cu care m-am prezentat în fața dumneavoastră. Voi fi alături de voi ca și până acum. Mulțumesc colegilor din țară care au fost alături de mine și nu în ultimul rând senatorilor și deputaților prezenți”, a spus edilul de la Albota.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii