Web Analytics

Tirul de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Argeș, mutat la București

de | 13.03.2021 17:31 | Actualitate

Tirul ATI din curtea Spitalului Județean Pitești a fost mutat la București. „Tirul ATI nu se mai folosește de ceva timp. Au fost condiții dificile pe perioada iernii, precum și lipsa medicilor ATI”, a spus subprefectul Emanuel Soare. „Unitatea mobilă de terapie intensivă a plecat astăzi la București”, a spus și prefectul Emilia Mateescu.
În prezent, în Argeș sunt 8 locuri libere în secțiile ATI din interiorul spitalelor, iar dintre cele 8 locuri libere, 4 sunt la Spitalul de Pediatrie.

Citește și Unitatea mobilă ATI de la Spitalul Judeţean nu este folosită din cauza lipsei de medici

Reamintim că Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă a fost amplasată în curtea Spitalului Județean de Urgență Pitești pe data de 31 iulie, după ce s-au finalizat toate procedurile de instalare și a primit avizul de funcționare din partea Direcției de Sănătate Publică Argeș.
Construită pe structura unui tir, aceasta era dotată cu 12 paturi, având toate echipamentele necesare unei secții de terapie intensivă.

Citește și Bolnavii din TIR-ul ATI au suferit de frig, fiindcă „specialiştii” de la Judeţean n-au ştiut să seteze căldura

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole