Web Analytics

Persoane din Domnești și Bughea de Sus transportau material lemnos fără documente

de | 5.03.2021 16:19 | Actualitate

 

În ziua de 4 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti au depistat un bărbat de 66 de ani, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe raza localităţii de domiciliu, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

În urma evaluării cantităţii şi speciei materialului lemnos, de către un specialist silvic, s-a stabilit că bărbatul avea încărcată cantitatea de 0,5 mc material lemnos, esenţă molid.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat unui reprezentant al Ocolului Silvic Domneşti.

 

Citește și Ziua Deținuților Politici Anticomuniști va fi marcată la Pitești

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul forestier, ocazie cu care, au depistat patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani, toţi din Bughea de Sus, care transportau cu atelaje material lemnos, fără documente legale de documente legale de provenienţă şi transport.

În urma evaluării cantităţii şi speciei materialului lemnos, de către un specialist silvic, s-a stabilit că cei în cauză transportau 1,6 mc material lemnos, esenţă foioase.

În urma celor constatate, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat unui reprezentant al Ocolului Silvic Câmpulung.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii