DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI ARGEȘEAN! UN FOST JUCĂTOR AL FC ARGEȘ A TRECUT ÎN NEFIINȚĂ!

de | 26.02.2021 08:19 | Actualitate, Home, Sport

Reprezentanții clubului FC Argeș au anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, trecerea în neființă a fostului fundaș piteștean, Sorin Moraru.

 

CITEȘTE ȘI: Argeşenii Tentea şi Daroczi, campioni europeni de juniori la bob

 

Fostul fotbalist a decedat în urma unui infarct miocardic, chiar în timp ce juca fotbal, cu prietenii.

„Drum lin printre stele, Sorin Moraru!

Clubul FC Argeș deplânge trecerea în neființă a fostului fotbalist Sorin Moraru(53 ani). Acesta a decedat în urma unui infarct miocardic în timp ce se afla cu prietenii la o partidă de fotbal.

,,Butelie”, așa cum îi spuneau colegii de echipă și prietenii, a debutat în prima divizie ca fundaș la FC Olt, apoi a trecut pe la Farul Constanța unde a fost și căpitan de echipă, iar în perioada 1992-1994 a evoluat la FC Argeș sub bagheta antrenorilor Ion Moldovan și Constantin Stancu, fiind coleg de echipă printre alții cu Bogdan Argeș Vintilă, Vasile Popa, Nelu Ceausu, regretatul Gabi Amarăzeanu și Jean Barbu. Sincere condoleante familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul publicat de reprezentanții FC Argeș pe pagina de socializare a clubului.

 

Dumnezeu să îl odihnească în pace! 

 

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: doliu,fc arges,fotbal,fundaș,infarct,sorin moraru

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...