Web Analytics

12 echipe de cicliști au luat startul în Turul României

de | 8.09.2020 18:40 | Actualitate

Turul României, cea mai importantă competiție ciclistă a țării, a debutat astăzi, 8 septembrie, la Timișoara. La start sunt aliniate 12 echipe de cicliști din România, Republica Moldova, Germania, Polonia, Bulgaria, Kazakhstan și Cambodgia. Mica Buclă traversează anul acesta un traseu de peste 700 km în perioada 8-13 septembrie, iar cele mai importante momente din competiție vor putea fi urmărite în exclusivitate pe TVR1 și TVR3, dar și online pe www.turulromaniei.com și pe paginile de Facebook Turul României și Auchan România.
Printre echipele confirmate la linia de start se numără 6 echipe UCI continentale, respectiv: Vino Astana Motors (Kazakhstan), CCC Development Team (Polonia), Cambodia Cycling Academy (Cambodgia), Bike Aid (Germania) și echipele românești Team Novak și Giotti Victoria Savini Due. De asemenea, la Turul României participă și 3 echipe naționale (România, Bulgaria, Moldova) și 3 echipe de club din România (STEAUA BUCUREȘTI, UVT DEVRON și OLIMPIC TORPEDO ZĂRNEȘTI).
La Timișoara, a avut loc ceremonia de prezentare a echipelor participante, iar începând cu ora 18:00, în Piața Libertății, Turul României a debutat oficial prin cursa-prolog.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii