Web Analytics

Depistat în incinta unei săli de jocuri din Pitești, deși avea instituită măsura carantinării la domiciliu

de | 16.02.2021 12:58 | Actualitate

 

1000 de lei… Aceasta este suma pe care a ”câștigat-o” ieri, 15 februarie a.c. un tânăr de 24 de ani din comuna Bălilești, județul Argeș. Din păcate pentru acesta însă, câștigul nu a venit de unde se aștepta, ci a venit sub formă de amendă contravențională de la jandarmii argeșeni, care l-au depistat în incinta unei săli de jocuri din Pitești, deși avea instituită măsura carantinării la domiciliu ca urmare a revenirii din Germania.

 

Citește și Argeș: 146 de sancţiuni aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală

 

După aplicarea măsurii contravenționale, tânărului i s-a pus în vedere să se întoarcă la domiciliu și să respecte măsura carantinării. Tot ieri, jandarmii argeșeni au aplicat un număr de 25 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, unor persoane care fie nu au purtat masca de protecție, fie nu au avut asupra lor declarație pe propria răspundere pentru circulația în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă.

Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului Covid-19.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii