Web Analytics

Arestat după ce a incendiat camera în care se afla concubina sa

de | 14.02.2021 15:09 | Actualitate

Bărbatul de 78 de ani, din Arefu, care a incendiat ușa și un obiect de mobilier din camera în care se afla concubina sa, sâmbătă-13 februarie, a fost reţinut de poliţişti, şi ulterior arestat preventiv. Conflictul s-a petrecut după ce bărbatul a consumat alcool. Reamintim că victima, femeia de 75 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ, cu răni la nivelul feței și membrelor superioare.

„Bărbatul de 78 de ani, din Arefu, care ar fi incendiat locuinţa comună, după ce ar fi lovit pe concubina sa, pe fondul unui conflict generat de consumul de alcool şi gelozie, a fost reţinut de poliţişti, şi ulterior arestat preventiv.

După stingerea incendiului și asigurarea ajutorului medical pentru victimă, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violenţă în familie, sub aspectul lovirii sau altor violenţe.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii de investigaţii criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 78 de ani, din comuna Arefu.

Tot în cursul zilei de 13 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citește și Arefu. Femeie rănită într- un incendiu provocat intenționat de un bărbat băut

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii