Web Analytics

Arefu. Femeie rănită într- un incendiu provocat intenționat de un bărbat băut

de | 13.02.2021 10:48 | Actualitate

Incendiu provocat intenționat într- o locuință din comuna Arefu. Aceasta este concluzia preliminară la care au ajuns polițiștii și pompierii ajunși la fața locului. Au ars mai multe materiale textile, ușa și obiecte de mobilier dintr-o cameră, incendiate de un bărbat (78 de ani) care a consumat alcool. În cameră era o femeie de 75 de ani, concubina bărbatului, care a fost preluată de un echipaj SAJ, cu răni la nivelul feței și membrelor superioare. Bărbatul a fost arestat. Detalii, AICI.

„Pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, un bărbat de 78 de ani a incendiat ușa și un obiect de mobilier din încăperea în care se afla concubina sa, de 75 de ani.
Ulterior acesta a mers la un vecin să anunțe la 112 (și ar fi ajutat la stingerea incendiului).
Femeia a fost transportată la spital cu leziuni la nivelul feței și membrelor superioare. La acest moment polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Argeș: 167 amenzi pentru nerespectarea normelor de combatere a răspândirii coronavirusului

„La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”, au transmis și reprezentanții ISU Argeș.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii