ARHIEPISCOPIA ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI A DESFĂȘURAT O ACȚIUNE MISIONARĂ LA SPITALUL MARIE CURIE DIN CAPITALĂ

de | 11.02.2021 09:55 | Actualitate, Home

Daruri duhovnicești și materiale pentru “îngerașii” de la Spitalul Marie Curie. Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Așezământul Sfinții Împărați Constantin și Elena și Sfântul Ierarh Nectarie din Pitești a desfășurat o acțiune misionară la Secția Nefrologie – stația de dializă și Oncologie Pediatrică, din cadrul Spitalului “Marie Curie” din Capitală.

CITEȘTE ȘI: #NuTeLăsaDusă, o campanie de prevenire a traficului de persoane

În mijlocul pruncilor greu încercați a mers părintele Robert Nicolae, cu daruri alese și bine pregătite, pentru copii, mamele și însoțitorii lor, dar și pentru buna rânduială în viața din spital: iconițe și cărți de rugăciune, produse igienico-sanitare, de îngrijire personală, pamperși, scutece absorbante, auxiliare școlare, jucării, dulciuri, fructe, apă plată, detergent și balsam de rufe, iar pentru personalul medical au dăruite icoane și cărți duhovnicești.

(sursa: Facebook Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...