Web Analytics

Manifestare anticreștină și antiromânească la mall-ul AFI Cotroceni

de | 10.02.2021 23:03 | Actualitate

La AFI Cotroceni are loc o așa-numită expoziție ”Muzeul Kitsch-ului”, unde mesajul transmis de organizatori și de patronii AFI este ura anti creștin-ortodoxă, deci anti românească, transmite Romanian Global News.

Citește și: Defrișările ilegale nu sunt oprite! Petiție pentru un SUMAL 2.0 funcțional, eficient și corect

Sunt expuse în manieră batjocoritoare și defăimătoare simboluri religioase creștine, iar mesajele sunt împotriva creștin-ortodocșilor. Alte religii sau confesiuni nu sunt luate la țintă de respectiva ”expoziție”.

O expoziție din mall-ul AFI Cotroceni, care pretinde că denunță kitsch-ul, dar atacă Biserica și obiceiurile ortodoxe, prezentându-le exclusiv în manieră batjocoritoare, a stârnit reacții puternice printre credincioși și membrii societății civile. Sub titlul „Romanian Kitsch Museum”, unde T-ul este desenat sub formă de cruce, așa-zisa expoziție prezintă în manieră disprețuitoare și defăimătoare anumite simboluri și practici religioase creștine, mesajele fiind împotriva Ortodoxiei, confesiunea majoritară din România, arată Știri pe Surse.

Citește și: Sondaj de opinie: Percepția publică asupra vaccinării. Încrederea românilor în vaccinarea anti COVID-19

Expoziția nu trece în revistă și alte confesiuni creștine sau chiar religii din spațiul românesc, cum ar fi cea musulmană sau mozaică. Cazul ar fi trebuit să intre automat în atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Citește mai departe pe rgnpress.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii