Web Analytics

Câmpulungul lui Lasconi are city manager

de | 9.02.2021 08:35 | Actualitate, Politica si Administratie

De luni, 8 februarie, tănăra musceleancă Ioana Marcu a fost numită city manager al municipiului Câmpulung Muscel.

Citește și: În sfârșit! Senat: Ordinea de zi a şedinţelor, documentele şi hotărârile Biroului permanent vor fi publicate pe site

Marcu a demisionat din Consiliul Local, locul său urmând a fi luat de către Iulian Zanvetor.

În vârstă de numai 33 de ani, Ioana Marcu este absolventă a Colegiului „Dinicu Golescu” din Câmpulung,  promoția 2006, având cea mai mare medie la Bacalaureat din Argeş în anul respectiv. Este licenţiată în Relaţii Economice Internaţionale, şi are un master în Geopolitică şi Afaceri Internaţionale la Academia de Studii Economice din Capitală.

Citește și: Primarul din Vlădești – trimis în judecată pentru transport ilegal de material lemnos

“Începând de astăzi Ioana Marcu este city managerul Câmpulungului. E o mare bucurie pentru mine și un mare câștig pentru oraș. Sunt sigură că Ioana va fi cel mai bun administrator public din România. Ioana are 33 de ani și este analist de afaceri. A lucrat pentru cele mai tari firme din SUA: Johnson & Johnson, ON!, Lincoln Financial Group etc. Ce nu știți este că Ioana a renunțat la un salariu de peste 3000 de euro și o carieră de succes pentru a pune umărul la schimbarea în bine a Câmpulungului. Succes și Love!”, este a declarat primărița Elena Lasconi.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii