Web Analytics

Controversata carieră a noului secretar general al guvernului Cîțu

de | 6.02.2021 10:19 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Cariera profesională a noului Secretar General al Guvernului, numit recent în funcție de premierul Florin Cîțu, este creația tatălui său

Horațiu Gorun a fost privilegiat pe tot parcursul dezvoltării profesionale, care s-a desfășurat în funcție de pozițiile ocupate de Adrian Gorun.

Citește și: CONF. UNIV. DR. DIANA PĂUN: „Educaţia pentru sănătate trebuie să fie materie obligatorie în şcoli”

Când Gorun junior susținea examenul de bacalaureat, Gorun senior era inspector general la Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Ulterior, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au susținut că au existat presiuni mari ca tânărul să treacă de „proba maturității”, de la finalul liceului.

După ce a devenit politician, Horațiu Gorun a dezvoltat o relație de prietenie, foarte apropiată, potrivit informațiilor noastre, cu Dan Vîlceanu, deputat PNL de Gorj.

Apoi, în timp ce Gorun senior avea contracte de muncă însumând 27 de ore pe zi din 24 (AICI), Gorun junior urca de la suplinitor la profesor plin, într-un timp extrem de scurt și de multe ori în paralel. A făcut facultate după facultate la Universitatea din Târgu Jiu, master și doctorat la Cluj.

Citește și: ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei, pentru Jurnalul de Argeş: „Răbdare şi credinţă în Dumnezeu! Vom trece peste criză!”
A scris 13 cărți împreună cu tatăl său, iar pentru una ambii au fost acuzați de plagiat. A mai scris  zeci de articole de specialitate, a fost numit director la Direcția Județeană de Tineret și Sport Gorj și  subprefect al Județului Gorj, si alte sinecuri.
Citește mai departe în Presshub.ro, platforma jurnaliștilor în serviciu public

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii