Web Analytics

Argeș: Nu au respectat măsura izolării și au fost amendați

de | 5.02.2021 11:42 | Actualitate

 

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat, pe raza localității Micești, un bărbat de 48 de ani, din județul Vaslui, care figura în carantină la domiciliu. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care efectuau verificări ale persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu, au constatat faptul că, o tânără de 24 de ani, din Curtea de Argeș, nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, din aceeaşi localitate.

În urma celor constatate, tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de Covid-19, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeş şi C.J.C.I. Argeş.

 

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Foarte multe echipe şi-l doresc pe Malele. Dar va rămâne jucătorul nostru”

 

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Domnești, care efectuau verificări ale persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu, au identificat o femeie de 41 de ani, din Mălureni, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.

În urma celor constatate, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de Covid-19, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeş şi C.J.C.I. Argeş.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii