Web Analytics

VIDEO – ACCIDENT GRAV LA PRIBOIENI. PATRU PERSOANE AU FOST RĂNITE!

de | 3.02.2021 11:17 | Actualitate

Seara trecută, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, de 22 de ani, din localitatea argeşeană Priboieni, ar fi sustras o autoutilitară din localitatea Călinești, pe care ar fi abandonat-o în Priboieni.

Ulterior, ar fi sustras, posibil prin acte de violență, un autoturism, cu care ar fi fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Priboieni.

CITEŞTE ŞI: Încă un DECES după incendiul de la „Matei Balș”! Bilanțul tragediei a ajuns acum la nouă morți

În urma accidentului, au rezultat 4 victime (2 bărbați și 2 femei).

VIDEO –

Polițiștii au fost prezenţi la fața locului, pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Conform ISU Argeș, tânărul de 22 de ani, șofer al autoturismului furat, este în stare critică. A primit îngrijri medicale și a fost transferat la spital. Celelalte trei victime din a doua mașină, vorbim despre două femei (de 47, respectiv, 60 de ani și un bărbat de 47 de ani),  au fost asistați medical de către echipajul de prim ajutor ajuns la locul accidentului.

La locul evenimentului rutier au intervenit, de asemenea, trei echipaje medicale: un echipaj TIM, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD.

 

video: Silviu Constantin 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii