Primul care a cedat: Arhitectul șef al Primăriei Câmpulung a demisionat!

de | 2.02.2021 19:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

 

Victor Cătălin Ghiță nu mai câștigă peste zece mii de lei pe lună fiindcă și-a dat demisia! A fost arhitect șef la Câmpulung doar un an și un pic, după ce profesase pe același post la Pitești. Demisia acestuia a fost anunțată chiar de către primarul Elena Lasconi, cea care a transmis că deja așteaptă CV-uri în vederea reocupării postului.

”Fac apel la toți profesioniștii în domeniu din țară și din străinătate. Avem șansa să salvăm un oraș. Avem șansa să salvăm o bucățică de Românie. Avem șansa să punem în valoare ceea ce ne-a oferit istoria. Câmpulung este cel mai frumos oraș din lume! E un diamant neșlefuit, dar pe care eu îl văd și îl simt ca fiind de neprețuit”, a comunicat Lasconi cu speranța că va găsi înlocuitorul lui Ghiță.

Citește și: Primăriţa Lasconi schimbă proiectele pentru Câmpulung

Câmpulungul a avut mereu probleme cu arhitectul șef, îndeosebi în sensul inexistenței acestuia. Ghiță venise de la Pitești la patru ani de când municipiul muscelean nu mai avusese ocupat postul de arhitect șef.

Articol scris de Cătălin Butoiu

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Nu a mai fost bun la Pitesti, nu e bun nici la Campulung, La cati bani a luat de la mafia imobiliara din Pitesti aproband proiecte controversate alaturi de Cristian Gentea sefull comisiei de urbanism nu-i mai trebuie servici 100 de ani !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...