Web Analytics
scris luni, 29.07.2024

10 medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Kaiac-canoe

În prima reuniune a finalelor Campionatului Național de Viteza Kaiac-canoe pentru juniori 2 si cadeți sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut următoarele rezultate. Locul 1 a revenit sportivei Valentina Kamaras în proba de canoe 1, fete, Under 14, cadeți, 200 metri, locul 3 a fost obținut de Maria Verlan în aceeași probă și locul 3 în proba de canoe 4, juniori, 2.500 metri, a fost obținut prin Gurski Filip, Mihail Irinevici, Agatiev Adrian și Timuș Andrei.

10 medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Kaiac-canoe

De asemenea, în a doua reuniune a finalelor Campionatului Național de Viteza pentru juniori 2 si cadeți locul 1 a fost adjudecat de Valentina Kamaras în proba de canoe 1, fete, Under 14, cadeți, 500 metri, locul 3 în proba de kaiac 1, băieți, cadeți, Under 14, 500 metri, a fost luat prin Eldar Osmanov, iar locul 1 în proba de kaiac 1, băieți, cadeți, Under 12, 500 metri a fost luat prin sportivul Tamerlan Osmanov.

Citește și Locuitorii din Valea Nandrii (Dârmănești) vor putea circula pe un drum de o calitate superioară

În a treia reuniune a finalelor Campionatului Național de Viteza pentru juniori 2 si cadeți, locul 1 în proba de kaiac 1, băieți, cadeți, Under 12, 1000 metri a fost obținut prin Tamerlan Osmanov, iar locul 2 în proba de kaiac 1, băieți, cadeți, Under 14, 1000 metri a fost adjudecat prin Eldar Osmanov.

Nu în ultimul rând, la ultima reuniune a finalelor Campionatului Național de Viteză Kaiac-canoe pentru juniori 2 și cadeți s-au obținut doua locuri I în probele de canoe 2 băieți cadeți U14 500 m și 1000 m prin Bulbas Davide și Pascaru Mihai Călin (CSM Pitești).

Rezultate finale CSM Pitești la Campionatul Național de Viteză Kaiac-canoe pentru juniori 2 și cadeți: 10 medalii (6 aur, 1 argint, 3 bronz). Locul 4 în clasamentul general din 33 de cluburi participante.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...