VIDEO: Microbuz cu nouă pasageri, accident violent la Bascov

0 903

Un microbuz în care erau 9 persoane a ieșit de pe carosabil la Bascov. Șapte persoane au fost rănite în urma accidentului petrecut în această dimineață, pe strada Serelor – ieşirea către Autostrada A1.

Dintre cele nouă persoane  aflate în mașină (8 bărbați și o femeie), șapte au avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie a rămas încarcerată și inconștientă, dar cu semne vitale. A fost scoasă de pompierii de la descarcerare. De asemenea, un bărbat a fost găsit de pompieri căzut pe câmp, cu piciorul prins sub roata maşinii.

S-a constatat că șoferul rula cu viteză, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, acesta nu a reuşit să efectueze virajul. A izbit violent parapetul metalic. Maşina a sărit peste parapet şi a ajuns în câmp, cu spatele într-un stâlp metalic de susţinere a firelor de înaltă tensiune. Microbuzul a fost distrus.

Cele șapte victime au fost transportate la spital de echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Argeş. Într-un final, și celelalte două au acceptat să fie transportate la spital. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursă video: ISU Argeș

Sursă foto: Info Trafic Pitești

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata