Urmărit internațional depistat de polițiștii argeșeni

0 606

 

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 288 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 78.484 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 23 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung l-au depistat pe T.L.A., de 29 de ani, din Câmpulung, urmărit internațional în baza unui mandat european de arestare.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, faţă de acesta fiind dispusă reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei în vederea procedurii de extrădare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata