Tineri din Buzoești și Stoenești, la volan sub influența alcoolului

0 866

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 165 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 54.940 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 23 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

În seara zilei de 13 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti l-au depistat pe B.M., de 27 de ani, din Buzoeşti, care conducea un autoturism pe DJ 504 de pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr l-au depistat pe V.A., de 23 de ani, din Stoeneşti, care conducea un autoturism pe DC Bădeni, fără a poseda permis de conducere, totodată acesta aflându-se sub influenţa alcoolului. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata