Teleorman: O asociație care ar trebui să aducă bani europeni, condusă de un fin al lui Liviu Dragnea, ținută în viață artificial de Consiliul Județean

0 1.065

La inițiativa lui Liviu Dragnea, în 2003, Consiliul Județean Teleorman și primăriile din județ fondau Asociația Euroteleorman, cu scopul de a atrage fonduri UE pentru județ. Având sediul la aceeași adresă cu Consiliul Județean Teleorman, asociația îl avea ca director executiv pe Mihai Putineanu, fin al aceluiași Liviu Dragnea și om de încredere. Ce a făcut asociația? Proiectele finanțate din fonduri europene atrase de asociație sunt extrem de puține, motiv pentru care primarii din județ sunt reticenți în a plăti cotizația, acuzând lipsa de eficiență.

Citește tot articolul pe:  Liber în Teleorman

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de  Liber în Teleorman, în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata