Scrierea proiectelor europene, la mâna subiectivității funcționarilor publici. A doua dezbatere PressHub – Cohesion Policy, la Galați

0 495

Un proiect european este adesea o poveste cu suspine, fie că e vorba de respectarea sau modificarea ghidurilor de aplicare, de realizarea documentării, verificarea, obținerea avizelor sau trecerea efectivă la implementare. În cadrul celei de-a doua dezbateri din cadrul proiectului PressHub.ro/BaniEuropeni –  “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, dezbatere organizată de ziarul Viața liberă și Freedom House România, am încercat, cu ajutorul unora dintre actorii implicați la nivelul Galațiului în derularea programelor cu fondurile de coeziune, să aflăm care sunt pârghiile și piedicile în accesarea și derularea proiectelor dedicate. La dezbaterea organizată în cadrul proiectului “Cohesion Policy”, cofinanțat de Comisia Europeană prin DG Regio, au participat specialiști implicați în realizarea de proiecte europene din cadrul administrației publice locale și județene, ai mediului de afaceri, mediului universitar, ai organismelor intermediare și autorități responsabile de absorbția fondurilor europene.

Citește tot articolul pe: Viața Liberă Galați

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de   Viața Liberă Galați  cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata