S-au pus în vânzare abonamentele şi biletele la Filarmonică

0 12

Începând de luni, 6 ianuarie 2014, Filarmonica Piteşti a pus în vânzare, la sediul său de la etajul al doilea de la Casa Cărţii, abonamentele pentru semestrul I al anului 2014 (16 ianuarie – 26 iunie) din cadrul celei de-a şaptea stagiuni. Conform HCL nr. 386/19.12.2013, preţurile abonamentelor pentru următoarele şase luni de concerte sunt următoarele: categoria A 150 de lei, categoria B, 120 de lei. Şi preţul biletelor diferă de la o categorie la alta: la categoria A un bilet este de 20 de lei, iar la categoria B, 15 lei. Un bilet la un concert extraordinar poate fi procurat cu 50 de lei, la categoria A, şi cu 30 de lei la categoria B. Un bilet pentru concert educativ este 5 lei.
La concertele Filarmonicii Piteşti studenţii, pensionarii, şomerii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor au reducere 50%. Elevii beneficiază de o reducere de 75% din preţul biletului.
Cetăţenii de onoare ai municipiului Piteşti, elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României care au activat cel puţin zece ani în domeniul cultural-artistic şi sunt pensionari, minorul cu handicap şi persoana care îl însoţeşte, adultul cu handicap grav sau accentuat şi persoana care îl însoţeşte au acces gratuit la toate producţiile Filarmonicii Piteşti. D.G.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata