S-a deschis Vitality sport & wellness Piteşti

0 150

1

De astăzi, Vitality sport & wellness vă așteaptă, pe strada Petre Ispirescu nr 63, Pitești, la cel mai nou și modern centru din județul nostru. Este vorba de o investiție de două milioane de euro, inaugurată chiar vineri.

Panglica a fost tăiată de investitor, Nicola Inquieto (un italian aflat de 29 de ani în Pitești, cunoscut în special prin dezvoltarea unor proiecte imobiliare în zona Găvana, la liziera pădurii Trivale) și de soția sa, Ioana Inquieto Petrescu.

Evenimentul de deschidere a Vitality sport & wellness a adunat la un loc zeci de invitați.

“Aproape că rămâi fără cuvinte văzând ce s-a realizat aici. Mă bucur că se dezvoltă orașul și mai ales cartierul Găvana, care e cel mai mare al Piteștiului. Îi pe felicit pe cei care au realizat investiția”, a declarat,  la deschidere, Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești.

5

O echipă tânără și orientată pe calitatea serviciilor vă stă la dispoziție.La această oră sunt deja 400 de abonamente contractate.

Centrul oferă servicii pentru: piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, mma, cursuri de înot și nutriție.

Informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446.

Anul 2018 aduce reduceri pentru clienții centrului. La toate abonamentele încheiate în perioada 12-14 ianuarie, argeșenii au parte de 10% REDUCERE.

Pe 13 și 14 ianuarie 2018, sportul și starea de bine vor fi la ordinea zilei la Vitality SPA prin desfășurarea a numeroase clase de gimnastică aerobică, clase ce vor fi ținute de instructori cu o bogată experiență. În plus, veți putea participa și la 3 seminarii din sfera fitness-wellness dar și la un concurs cu contragreutate (cu premii din partea sponsorilor).

4

3

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata