Retragere cu torțe, paradă militară și concerte de 1 Decembrie, în Pitești

0 770

O mulțime de manifestări vor avea loc sâmbătă, de 1 decembrie, în Pitești. Autoritățile publice au pregătit un program inedit, cu activități culturale și civice pentru cea mai așteptată zi din acest an, Ziua Națională. Instituțiile publice au pregătit evenimente cu valoare de simbol: manifestări de cinstire a eroilor neamului, parade cu efective militare și tehnică specifică, concerte și multe altele, după cum urmează:

  • De la ora 09:00, va avea loc o ceremonie cu depunere de coroane la Poarta Eroilor – Str. Trivale, iar de la 09:30, ceremonia se va muta la Monumentul Eroilor – Str. Crinului, acolo unde se va aprinde Flacăra Centenarului.
  • O ceremonie militară, paradă și defilare se vor desfășura în Piața Vasile Milea și zona centrală-pietonală de la ora 11:00. De la ora 12:30, mai mulți elevi ai Palatului Copiilor Pitești vor susține un spectacol artistic.
  • Între 16.00 – 17.00, în Piața Primăriei Pitești va avea loc un spectacol folcloric și dramaturgic oferit de Centrul Cultural Județean Argeș și Teatrul Al. Davila Pitești.
  • Unul dintre cele mai așteptate evenimente, retragerea cu torțe, va începe în Piața Vasile Milea la 17:30 și va străbate centrul Piteștiului, până în Piața Primăriei Municipiului Pitești.
  • Bradul de Crăciun și iluminatul ornamental se vor aprinde la 17:45. Vor urma focuri de artificii la 17:50 și concertele de la ora 18:00. Trupele Provincialii și The Motans sunt așteptate.
  • De la 20:00 se va proiecta filmul artistic Triunghiul Morții la Centrul MultifuncȚional Pitești.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata