Cum ratează Constanța marile finanțări europene. Radiografia proiectelor din ultimii 12 ani

3 498

Se poate spune că municipiul Constanța a ratat șansa de a realiza investiții majore cu bani de la Uniunea Europeană. Din momentul integrării României în UE, orașul de la malul mării a ratat marile finanțări nerambursabile cu fonduri de coeziune care ar fi putut, de exemplu, să modernizeze infrastructura și să crească potențialul de creștere a regiunii. În lipsa unei strategii consolidate de accesare a fondurilor europene, administrația locală a bifat, în 12 ani, doar câteva proiecte importante: reabilitarea stațiunii Mamaia, modernizarea sistemului de iluminat public, dar doar în câteva cartiere, trei pasarele, două parcări supraetajate și reabilitarea centrului istoric al orașului.

Citește tot articolul pe:  Info Sud-Est 

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de  Info Sud-Est, în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Citește și
3 Comentarii
 1. CharlesTop spune

  http://alaturka.info
  # Amos 17.01.2019 11:25
  I adjacent day-to-day a exclusively comparable spider’s catch pages and websites to unravel lade, but this
  webpage offers ability based articles.

 2. CharlesTop spune

  http://alaturka.info
  # Amos 17.01.2019 11:25
  I assail day-to-day a not innumerable springe pages and websites to solve idea, but this
  webpage offers means based articles.

 3. cris spune

  Cred mai interesante si mai relevante sunt evenimentele de azi si de maine din judet si regiune, decat ce s-a intamplat acum 3-4 ani. Ce ii poate afecta pe argeseni, mai important decat istoria.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata